Hirsikatu 4, Rauma

113 m²
4h + k + s + varasto
rakennusvuosi 1967

myyntihinta 180 000 €, velaton hinta 180 000 €


Rauhallisella Nummen alueella sijaitsevassa tilavassa rivitalohuoneistossa on panostettu lapsiperheen sujuvaan arkeen ja kodissa vallitsee viehättävä tunnelma. Kodin sijainti koulujen, keskustan ja harrastusmahdollisuuksien lähellä on erinomainen ja mahdollistaa nopean liikkumisen ilman autoakin. Lämpimällä ja suojaisalla eteläpihalla on tilaa viettää perheen yhteistä aikaa ja lapsilla on turvallista leikkiä. Rivitalo on rakennettu 60-luvun loppupuolella ja ajan henki onkin selvästi läsnä kodissa.

Eteiseen astuessa katse kiinnittyy upean rouheaan valkotiiliseinään. Asunnon selkeä pohjaratkaisu johdattaa luontevasti keittiöön, joka on kokenut kokonaisvaltaisen remontin vuonna 2010, jolloin keittiötä on avattu olohuoneen suuntaa. Keittiöremontin yhteydessä kodin kaikki seinäpinnat sekä sisäkatot ovat käyty läpi. Keittiön lattiapinta on vaihdettu vinyylilankuksi vuonna 2021 toteutetun viemäriputkiston saneerauksen yhteydessä.

Valoisa olohuone löytyy heti keittiön vierestä. Sinne on kulku keittiön lisäksi eteisestä, joka toimii hyvänä yhtymäkohtana asunnon muihin huoneisiin. Olohuoneen ison ikkunan kautta luonto on osa kotia ja eri vuodenaikojen muutokset ovat helposti aistittavissa. Kulku aurinkoiselle takapihalle on olohuoneen pihaoven kautta.

Kodin eteiskäytävän varrella on asunnon kolme makuuhuonetta, joiden kaapistoissa on mukavasti säilytystilaa. Erityisesti lapsiperheessä ei ole varmasti koskaan liikaa säilytystilaa, jota löytyykin tässä kodissa makuuhuoneen kaapistojen lisäksi eteiskäytävän perällä vaatehuoneesta.

Vuonna 2011 uusitun saunan lattia on saanut uuden pinnan 2021, jolloin myös koko pesuhuone ja kodin wc on remontoitu kauttaaltaan.

Säilytystilaa kodissa on kaapistojen ja vaatehuoneen lisäksi takapihan ulkovarastossa, jonka etutilassa on kätevä työtila. Perheen polkupyörät saa säilytettyä huoneiston edessä pyöräkatoksessa, joka on valmistunut 2011. Mainiota, eikö vaan ?

Olet tervetullut tutustumaan kotiin paremmin paikan päälle !

Tiina Mellanen LKV
050 318 2677 | tiina@tiinamellanenlkv.fi